Seracell

info centar

FBIH 062 005 002

RS 070 310 515

Iskustvo i tehnologija

Više od deset godina iskustva i stručnosti

Predsjednik nadzornog odbora Seracell AG je profesor Prof. Dr. Mathias Freund, inače načelnik odsjeka za hematologiju i onkologiju univerzitetske bolnice u Rostock-u. Pod njegovim rukovodstvom od 1995. godine godišnje se izvrši 80 transplatacija matičnim ćelijama za liječenje leukemije i drugih malignih bolesti. U saradnji sa Dr. Hans-Dieter Kleine, sada generalnim direktorom Seracell AG, izveden je prvi pokušaj ubrizgavanja matičnih ćelija u srčani mišić koji se koristio kao dio regenerativne terapije u slučaju infarkta.

Desetogodišnje iskustvo u pripremi matičnih ćelija za transplataciju, uz moderne laboratorijske tehnologije omogućuje Seracell-u pripremu i skladištenje matičnih ćelija prema najvišim medicinskim standardima.

  • Seracell posjeduje četiri moderne GMP laboratorije sa odgovarajućim krio-tankovima za skladištenje zamrznutih uzoraka krvi iz pupčanika.
  • Tehnologija ventilacije i filtriranja vazduha omogućava da se vazduh u GMP laboratorijama konstantno obnavlja velikom količinom ekstremno čistog vazduha. Procesuiranje krvi iz pupčanika se radi isključivo pod ovim okolnostima.
  • Seracell djeluje u skladu sa visokokvalitetnim standardima koje su nametnule farmaceutske kompanije. Obavezuju nas smjernice Dobre proizvođačke prakse (Good Manufacturing Practice (GMP)) i zahtjevi njemačkih zakona o lijekovima i tkivima.

Pročitajte još >> Zašto je Seracell drugačiji?

Pošalji prijatelju Odštampaj Objavi na