Seracell

info centar

FBIH 062 005 002

RS 070 310 515

Sertifikovane laboratorije

Moderne laboratorije u Rostok Biomedicinskom naučnom centru

Seracell ima četiri ultra moderne laboratorije i dvije dodatne specijalizovane „čiste sobe“. Vazduh u prostorijama se pročišćava sa tri odvojena sistema za rashlađivanje sa velikom snagom koji su odvojeni posebnom sigurnosnom bravom.

Tehnologija ventilacije i filtriranja vazduha omoguća da se on u GMP laboratorijama konstantno obnavlja velikom količinom novog prečišćenog vazduha.

Procesuiranje krvi iz pupčanika se radi isključivo pod ovako strogim uslovima.

  Seracell ima četiri nivoa laboratorija i „čistih soba“, kao i dvije dodatno kontrolisane sredine. Ventilacija se reguliše pomoću tri moćna klima uređaja koji su odvojeni specijalnim zaštitama. U „Čistim sobama“, laboratorijama za analizu i pripremu, pripremaju se matične ćelije iz pupčanika za krioprezervaciju ili dalju upotrebu za svrhu liječenja. Ove prostorije su u skladu sa striktnim kontrolama kvaliteta proizvodnog procesa: GMP (Good Manufacturing Practice). Prema GMP vodećem sistemu kvaliteta, usaglašeni su svi farmaceutski zahtjevi i najviši standardi za dugoročno i bezbedno čuvanje matičnih ćelija Vaše djece.

Čiste sobe najvažnije za pripremu matičnih ćelija

Ćelije i tkiva ne mogu da se sterilišu. Patogeni na česticama prašine koji su u vazduhu, doveli bi do zagađivanja i infekcije uzorka prilikom pripreme. Ključna stvar u radu sa ćelijama i tkivom za terapeutsku svrhu su čiste sobe. Sofisticiran pristup ventilaciji, rashlađivanju vazduha i sistem filtriranja vazduha osigurava da samo najčistiji vazduh dopre u izuzetno obezbeđenu laboratoriju. Pritisak obezbeđuje da nijedna čestica prljavštine i nečistoće ne može da dođe iz spoljašnje sredine. Da bi postigli sigurno okruženje u sobe može da se uđe samo kroz sistem sa dva nivoa sigurnosnih brava.

Potpuna transparentnost uprkos visokom obezbjeđenju

Seracell laboratorije su vidljive spolja kroz staklene prozore. Na taj način sve što se radi, radi se transparentno. Visok kvalitet pripreme matičnih ćelija se ogleda u pristupu naših eksperata njihovom procesuiranju u laboratorijama.

Pročitajte još >> Zašto je Seracell drugačiji?

Pošalji prijatelju Odštampaj Objavi na